
CO/LAB
MISSHUMASSHU
chef / stockholm




co/lab
Platsen: Misshumasshu, Stockholm. Folket: De prisbelönta kockarna Adam Dahlberg och Albin Wessman. Mix: Tokyo och Sverige, gammalt och modernt. Upplevelsen: Extraordinär!
Misshumasshu bryter mot reglerna och driver matkulturen framåt med otroliga smakkombinationer. Vi kunde inte be om en bättre samarbetspartner än Adam Dahlberg för denna kollektion.
co/lab
Platsen: Misshumasshu, Stockholm. Folket: De prisbelönta kockarna Adam Dahlberg och Albin Wessman. Mix: Tokyo och Sverige, gammalt och modernt. Upplevelsen: Extraordinär!
Misshumasshu bryter mot reglerna och driver matkulturen framåt med otroliga smakkombinationer. Vi kunde inte be om en bättre samarbetspartner än Adam Dahlberg för denna kollektion.


















“LYFT/LAB GER MIG EN FUTURISTISK KÄNSLA. DE HAR EN INSPIRERANDE MODERN ESTETIK, ÄR UPPENBARLIGEN INNOVATIVA OCH STÅR INFÖR EN UTMANING, PRECIS SOM OSS PÅ MISSHUMASSHU."
ADAM DAHLlBERG,
prisbelönad restauratör och kock


Adams första jobb var i ett restaurangkök i London där han hittade inspiration för sin karriär. Han gillar att använda innovativa tekniker och ifrågasätta redan prövade metoder för att skapa sina egna idéer.










“LYFT/LAB GER MIG EN FUTURISTISK KÄNSLA. DE HAR EN INSPIRERANDE MODERN ESTETIK, ÄR UPPENBARLIGEN INNOVATIVA OCH STÅR INFÖR EN UTMANING, PRECIS SOM OSS PÅ MISSHUMASSHU."
ADAM DAHLlBERG,
prisbelönad restauratör och kock
Adams första jobb var i ett restaurangkök i London där han hittade inspiration för sin karriär. Han gillar att använda innovativa tekniker och ifrågasätta redan prövade metoder för att skapa sina egna idéer.








“LYFT/LAB GER MIG EN FUTURISTISK KÄNSLA. DE HAR EN INSPIRERANDE MODERN ESTETIK, ÄR UPPENBARLIGEN INNOVATIVA OCH STÅR INFÖR EN UTMANING, PRECIS SOM OSS PÅ MISSHUMASSHU."
ADAM DAHLlBERG,
prisbelönad restauratör och kock


Adams första jobb var i ett restaurangkök i London där han hittade inspiration för sin karriär. Han gillar att använda innovativa tekniker och ifrågasätta redan prövade metoder för att skapa sina egna idéer.
ADAM'S
SKAPELSER
Adam har tolkat LYFT/LABs nya 'Kissed by Fire' kollektion som tre fantastiska nya rätter, som blandar modern matlagningsteknologi med traditionellt japanskt arv.


EDT.02_01
FRITT GYOZAS
Tillsamans med fylld rökt anis-kryddad krabba tillagas sous vide och serveras med en emulsion av yuzu kosho och fänkålsvinägrett.


EDT.02_02
Miso taco
Torkade och karamelliserade ponzu-glaserade rödbetor serverade med yoshu kushu och ingefära.


EDT.02_03
Cardamom steak
Med en japansk mortel och flytande kväve blandas tatar i suribachi, tillsammans med krossad kardemumma och pepparrot. Serveras med ångad brioche.
"Att tolka LYFT/LABs nya smaker till innovativa rätter var exakt den utmaning jag behövde för att känna mig stimulerad just nu!"
ADAM'S
SKAPELSER
Adam har tolkat LYFT/LABs nya 'Kissed by Fire' kollektion som tre fantastiska nya rätter, som blandar modern matlagningsteknologi med traditionellt japanskt arv.


EDT.02_01
FRITT GYOZAS
Tillsamans med fylld rökt anis-kryddad krabba tillagas sous vide och serveras med en emulsion av yuzu kosho och fänkålsvinägrett.


EDT.02_02
Miso taco
Torkade och karamelliserade ponzu-glaserade rödbetor serverade med yoshu kushu och ingefära.


EDT.02_03
Cardamom steak
Med en japansk mortel och flytande kväve blandas tatar i suribachi, tillsammans med krossad kardemumma och pepparrot. Serveras med ångad brioche.
"Att tolka LYFT/LABs nya smaker till innovativa rätter var exakt den utmaning jag behövde för att känna mig stimulerad just nu!"










FÅ DET SENASTE FRÅN LYFT/LAB
Prioritera dig själv! Missa inte något - få de senaste nyheterna och uppdateringarna från vår nya kollektion när du prenumererar på LYFT/LAB.