GRATIS HEMLEVERANS

GRATIS HEMLEVERANS

UPPLYFTANDE INNOVATION – VI RIVSTARTAR 2020 MED TVÅ NYA UTGÅVOR: LYFT EASY MINT OCH LYFT URBAN VIBE STRONG.

Laddar...
UPPLYFTANDE INNOVATION – VI RIVSTARTAR 2020 MED TVÅ NYA UTGÅVOR: LYFT EASY MINT OCH LYFT URBAN VIBE STRONG.

Upptäck en nyskapande kollektion av innovation. I LYFT-familjen hittar du 9 produkter med olika smak, styrka och karaktär. Välj favorit efter humör, tillfälle eller outfit. Vi jagar ständigt efter nya influenser för att skapa innovativa smakkombinationer som väcker liv i din egen kreativitet. LYFT din stil till oanade höjder med kritvita portioner som ger dig balans, intensitet och en explosiv smaksensation i extra litet format.

Inom ett brett spektrum av produktkategorier från British American Tobacco är LYFT vår allra senaste innovation. Målet med LYFT är att möta våra kunder halvvägs genom att skapa produkter som anpassar sig till en modern livsstil. Med LYFT får du en tillfredsställande upplevelse genom en mängd olika smaker och varianter.

Under flera decennier har vi byggt vår verksamhet kring idén om att utveckla uppLYFTande produkter genom innovation, teknologi och kreativitet. Redan 2012 formulerade vi en helt ny vision – att vara bäst på att tillfredsställa våra konsumenters behov.Därför är vi alltid först ut med nya spännande utgåvor. Först ut i år är LYFT Easy Mint och LYFT Urban Vibe!

Easy Mint är en fräsch remake av våra klassiska mentolprodukter. Med krispiga toner av mentol och en behaglig sötma av mynta är Easy Mint det naturliga valet för dig som vill hålla munnen fräscht hela dagen. Varje portion ger en perfekt balanserad upplevelse, helt utan tobak.

Vår andra signaturprodukt 2020 är LYFT Urban Vibe. Med inspiration från det adrenalinfyllda storstadslivet är Urban Vibe Strong skapad för att LYFTa ditt urbana jag till en helt ny nivå. Den specialdesignade asken har laddats med urbana vibbar som ger en jämn och diskret stimulans. Prova LYFT Urban Vibe gratis och låt din urbana instinkt leda vägen mot nya spännande utmaningar. Både Easy Mint och Urban Vibe Strong finns att köpa i butik och online!

I år slår vi upp portarna för LYFTMYVibeTour där årets i särklass coolaste LYFT-evenemang kommer att bjuda på en unik upplevelse med Urban Vibe i spetsen. Totalt arrangeras 5 fullspäckade evenemang med massor av underhållning. Turnén avslutas i Åre med en storslagen fest där bland annat popartisten Michel Dida kommer att bjuda på extra sköna vibbar.

Är du över 18 år och vill uppleva LYFT på dina egna villkor är du välkommen att delta i årets häftigaste tourpartyn! Kolla in LYFTMYVibeTour och LYFT dina egna vibbar till en helt ny nivå!

Kundtjänst är offline
close
Close menu