GRATIS HEMLEVERANS

GRATIS HEMLEVERANS

TACK FÖR ETT FANTASTISKT UPPLYFTANDE ÅR!

Laddar...
TACK FÖR ETT FANTASTISKT UPPLYFTANDE ÅR!

2019 bjöd på många stora överraskningar från LYFT. En specialutgåva lanserades med nya spännande smaksensationer. LYFTfestivalen 2019 kom fullspäckad med oförglömliga events. Vi hann också ta LYFT med på en härlig sommarturné i bland annat Stockholms Kungsträdgård!

En av våra största events i år blev sommarturnéerna i Stockholms Kungsträdgård, Båstad, Tylösand, Tofta och Stockholm Pride. Målet med turnéerna var att erbjuda våra LYFT-kunder en unik upplevelse genom att bjuda på underhållning i toppklass. Bland annat fanns det snurrande hjul med spännande utmaningar, utlottningar med många fina priser i potten, hyrbara elscootrar och roliga fotobås.

2019 har vi fått vara med och LYFTa pulsen på megaevents som Way out West, Summer Bust och Lollapalooza. Det ordnades med exklusiva #LYFTYOURFESTIVAL after-partyn som bjöd på shows från både DJs och världskända artister.

Ett annat event som gav mycket att prata om var lanseringspartyt av LYFT Nordic Winter Special Edition. Kvällen började med ett exklusivt Nordic Winter Dinner Party för speciellt inbjudna deltagare. Framåt småtimmarna förvandlades partyt till en pulserande nattklubbsscen med musikuppträdanden från bland annat världsberömda pop-duon Icona Pop. #LYFTYOURFESTIVAL är ett fantastiskt evenemang som ger oss möjligheten att visa våra kunder hur LYFT inte bara är en produkt, utan en hel livsstil.

LYFT 2020 bjuder på ännu fler överraskningar och spännande nya lanseringar. Håll ögonen öppna för i slutet på januari rivstartar vi med årets allra första överraskning. Vill du vara först med att få reda på allt som händer hos LYFT? Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev! Då får du en förtitt på alla våra nyheter. Du får också delta i exklusiva tävlingar och få förmånliga erbjudanden på vårt produktsortiment. Registrera dig här.

Kundtjänst är offline
close
Close menu