GRATIS HEMLEVERANS

GRATIS HEMLEVERANS

Lyft byter namn till Velo

Laddar...
Lyft byter namn till Velo

LYFT har bytt namn – vi har blivit VELO 

Nu välkomnar vi VELO en gång för alla! Sedan starten av mars hittar du våra tobaksfria nikotinpåsar med ett helt nytt namn på vår webbplats och i affärerna. I början av året bytte LYFT namn till VELO som ett steg i vår riktning mot att bidra till en mer hållbar framtid. Samma goda smaker som tidigare men med en ny fräsch design och så klart med ett nytt namn.

En förändring som inte handlar om att överge det gamla utan att satsa på våra styrkor och fortsätta att blicka framåt. Att se nya möjligheter och våga ta steget. Att utvecklas och bli en del av en mer hållbar framtid. Fortsätt att läsa längre ned i denna bloggpost för att ta reda på vad det handlar om, men vi kan avslöja redan nu att det bland annat har att göra med återvinningsbara dosor.

Trots att LYFT har blivit VELO kommer LYFT/LAB att fungera precis som vanligt med spännande limited edition kollektioner som vi släpper flera gånger om året. Just nu har vi kollektion 5 ute som bjuder på färgglada nikotinpåsar i olika färger för att ge dig en unik upplevelse. Läs mer och upptäck LYFT/LAB idag!

 

Nikotinpåsar med samma goda innehåll nu i en ny design

Föredrar du tropiska smaker som för tankarna till värme som Tropic Breeze eller är du en person som dras till de mer krispiga och starka smakerna av mint som Ice Cool Strong? Oavsett vad du gillar så behöver du inte vara orolig för våra befintliga smaker hänger så klart med efter namnbytet, även om dosan har fått sig en ny look.

Se vårt fulla utbud av nikotinpåsar och upptäck din favorit, det finns något som passar alla smaker!

Återvinningsbara dosor mot en mer hållbar framtid

Förändring kan vara både svårt och nödvändigt på samma gång – men en sak är säker och det är att det är den enda vägen som leder framåt. När det gäller en mer hållbar framtid kan även små steg i rätt riktning göra skillnad och med lanseringen av VELO erbjuder vi återvinningsbara dosor.

Följ med på förändringen och börja panta dina tomma dosor samtidigt som du tjänar poäng på allt du sorterar med hjälp av Bower-appen. Bra för både miljön och dig, tillsammans kan vi göra skillnad! Läs mer om vår velosofi och vad vi gör för att främja hållbarhet.

Och bäst av allt: det här är bara början! Under de närmaste åren vill vi fortsätta att ta fler steg mot att minska nedskräpningen och öka hållbarheten samtidigt som vi bjuder in hela Sverige till att göra samma sak. Ett litet steg i taget, för oss, för dig och för morgondagen. Häng med du också!

EJ FÖR PERSONER UNDER 18 ÅR. DENNA PRODUKT INNEHÅLLER NIKOTIN SOM ÄR ETT MYCKET BEROENDEFRAMKALLANDE ÄMNE.

 

 

Kundtjänst är offline
close
Close menu