GRATIS HEMLEVERANS

GRATIS HEMLEVERANS

Laddar...

Blog

Välkommen till vår bloggsektion Life With LYFT! Upptäck en värld av inspiration, innovation och nya smaksensationer. Upptäck en ny form av vardagsstimulans. Upptäck LYFT.

 1. Lyft byter namn till Velo

  Lyft byter namn till Velo

  LYFT har bytt namn – vi har blivit VELO 

  Nu välkomnar vi VELO en gång för alla! Sedan starten av mars hittar du våra tobaksfria nikotinpåsar med ett helt nytt namn på vår webbplats och i affärerna. I början av året bytte LYFT namn till VELO som ett steg i vår riktning mot att bidra till en mer hållbar framtid. Samma goda smaker som tidigare men med en ny fräsch design och så klart med ett nytt namn.

  En förändring

  Läs mer »
 2. LYFT CLEAN UP TOUR FORTSÄTTER!

  LYFT CLEAN UP TOUR FORTSÄTTER!

   

  DET ÄR DAGS IGEN!

  Nu är det äntligen dags för vårt nästa stopp på LYFT Clean Up Tour – Göteborg! Tillsammans med Håll Sverige Rent intar vi en ny stad där vi tillsammans med er kommer att göra Göteborgs Drottiningtorg lite renare.

   

  Vi tror att alla förändri

  Läs mer »
 3. LYFT CLEAN-UP TOUR!

  lund clean up

  I samarbete med Håll Sverige Rent har vi skapat ett kul och inspirerande miljöprojekt med målet att göra Sverige rent från skräp genom en rad engagerande skräpplockningsevent som anordnas runtom i landet.

  Läs mer »
 4. Mentolcigaretter förbjuds inom EU från och med maj 2020. Vad innebär förbudet och hur påverkar det LYFT?

  Läs mer »
 5. VÅGA VARA DEN DU VILL MER OFTA. #LYFTMYVIBE

  VÅGA VARA DEN DU VILL MER OFTA. #LYFTMYVIBE

  Följ med på vår LYFT My Vibe Tour och upplev LYFT med oss. Otto Knows och Michel Dida kommer att vara med oss och vi har massor av roliga aktiviteter. Kolla in datumen nedan för att vet när vi är i din stad. Vi ses där!

  Läs mer »
 6. UPPLYFTANDE INNOVATION – VI RIVSTARTAR 2020 MED TVÅ NYA UTGÅVOR: LYFT EASY MINT OCH LYFT URBAN VIBE STRONG.

  UPPLYFTANDE INNOVATION – VI RIVSTARTAR 2020 MED TVÅ NYA UTGÅVOR: LYFT EASY MINT OCH LYFT URBAN VIBE STRONG.

  Upptäck en nyskapande kollektion av innovation. I LYFT-familjen hittar du 9 produkter med olika smak, styrka och karaktär. Välj favorit efter humör, tillfälle eller outfit. Vi jagar ständigt efter nya influenser för att skapa innovativa smakkombinationer som väcker liv i din egen kreativitet. LYFT din stil till oanade höjder med kritvita portioner som ger dig balans, intensitet och en explosiv smaksensation i extra litet format.

  Inom ett brett spektrum av produktkategorier från British American Tobacco är LYFT vår allra senaste innovation. Målet med LYFT är att möta våra kunder halvvägs genom att skapa produkter som anpassar sig till en modern livsstil. Med LYFT får du en tillfredsställande upplevelse genom en mängd olika smaker och varianter.

  Under flera decennier har vi byggt vår verksamhet kring idén om att utveckla uppLYFTande produkter genom innovation,

  Läs mer »
 7. TACK FÖR ETT FANTASTISKT UPPLYFTANDE ÅR!

  TACK FÖR ETT FANTASTISKT UPPLYFTANDE ÅR!

  2019 bjöd på många stora överraskningar från LYFT. En specialutgåva lanserades med nya spännande smaksensationer. LYFTfestivalen 2019 kom fullspäckad med oförglömliga events. Vi hann också ta LYFT med på en härlig sommarturné i bland annat Stockholms Kungsträdgård!

  Läs mer »
Kundtjänst är offline
close
Close menu