LYFT – Smak, intensitet och innovation i en enda nikotinpåse

Har du provat LYFT? Våra helvita nikotinpåsar ger dig omedelbar njutning när du mest behöver det. 

Spana in vårt utbud av nikotinpåsar! 

Se alla produkter Köp här

LYFT – Smak, intensitet och innovation i en enda nikotinpåse

Har du provat LYFT? Våra helvita nikotinpåsar ger dig omedelbar njutning när du mest behöver det. Spana in vårt utbud av nikotinpåsar! 

LYFT/LAB

Låt oss presentera LYFT / LAB där du är vår inspiration!


Den första exklusiva samlingen, som består av tre begränsade utgåvor är ute nu.

UPPTÄCK FRAMTIDENS SMAKER

Har du kollat in LYFT/LAB än? Det är här du hittar nya och exklusiva smakkombinationer, spännande och kreativa medarbetare och chansen att vara vår inspiration som en del av vår provsmakningsgrupp.

1 STOCK FÖR 375:- 

Vi vill fira sommaren med er! Passa på att klicka hem dina sommarfavoriter. Just nu får du 1 stock (10 dosor) för 375kr! Ange koden "SUMMEROFFER" i kassan.

*Gäller ej LYFT/LAB. Kan ej kombineras med andra erbjudande

Ej för personer under 18år. LYFT innehåller niktoin som är ett mycket beroendeframkallande ämne.

Lyft Strawberry Bloom

Who said a favorite can't be forever?

Strawberry Bloom är tillbaka med ett nytt namn - säg hej till Ruby Berry! Sommarens favorit är äntligen tillbaka i vårt ordinarie sortiment. Happy shopping!

Vad är LYFT?

Våra nikotinpåsar utan tobak ger en kompromisslös standard och ger dig en långvarig stimulering på begäran.

Läs mer arrow_right_alt
nicotine pouches  without tobacco

A customized product line

LYFT erbjuder 9 olika varianter med full intensitet som varar länge. Välj mellan olika styrkor och gör dig redo för en explosiv smaksensation. Våra helvita nikotinpåsar (även kallat nikotinportioner) leveras i en designrik ask som får följa med hela vägen, närsomhelst och varsomhelst.

Se hela utbudet

lyft tropic breeze

Tropic Breeze

Upptäck din vardag med en resa till Asien och känn hur de tropiska frukterna mandarin, passionsfrukt och mango gifter sig. En sammetslen och mjuk känsla. De kritvita portionerna är förpackade i snygga

Strength

lyft mint slim

Mint

Unna dig känslan av fyllig sötma från spearmint i kombination med den kylande friskheten av mentol som ger dig det där lilla extra! LYFT Mint Slim är kritvita nikotinpåsar utan tobak som sitter bra under läppen och ger

Strength

I sortimentet ingår unika och härligt friska smakkombinationer med inslag av örter och citrus. Upplev intensiteten av krispig pepparmynta och kylig vintergröna. Dröm dig bort till tropikerna med exotiska solfrukter som mango och mandarin. Eller bara njut av sötman i mogna svenska bär som hallon, jordgubbar och blåbär. Testa våra olika smaker tills du hittar din favorit!

Håll dig uppdaterad!

close
Close menu